Blog

Welkom bij de blog van Hesters Vocals. Hier lees je vanalles over de zangles en zingen. Lees de artikelen eens door. Heb je een vraag of een opmerking? schrijf een bericht. Al jouw ideeën zijn welkom. Ik schrijf er graag een blog over. 

Veel plezier met lezen.

ervaringen
Kan Ik zingen?!?

Kan Ik zingen?!?

De allermeest gestelde vraag die ik in mijn zangpraktijk “Hesters Vocals” in Nijmegen krijg is:Kan ik zingen? Mijn antwoord daarop is altijd ja Iedereen kan zingen. Of eigenlijk iedereen kan leren zingen.We zijn natuurlijk niet allemaal geboren als een super...

Lees meer
Niet geoefend wat nu?!?

Niet geoefend wat nu?!?

, maximaahetdeNiet geoefend wat nu?!? Ik krijg regelmatig beschaamde leerlingen in de les. Ik heb niet geoefend. En soms zegt er wel eens een leerling de zangles af vanwege diezelfde rede. Dat is natuurlijk heel vervelend want je wil je altijd goed voorbereiden op een...

Lees meer
Keelpijn!?! De beste tips!

Keelpijn!?! De beste tips!

Ja het is winter. Dat betekent ook griepjes en verkoudheden en helaas Covid. Zingen gaat dan even wat minder makkelijk. Je neus zit verstopt, de klieren in je nek zijn opgezwollen en slikken doet pijn. Meestal ben je ook een deel van je klank kwijt. Heel vervelend...

Lees meer