Hoi ik ben Hester…

hester-vocals

Zangeres/ Zangcoach

Zingen is voor mij, al mijn hele leven, mijn grootste passie.
Als kind zong ik, op mijn kamer, uren mee met allerlei pop artiesten denk aan Madonna, Celine Dion en Michael Jackson.

Na de schoolmusicals op de lagere en middelbare-school, ben ik begonnen aan een studie logopedie. Tijdens deze studie heb ik aan allerlei amateur musicals meegedaan. Ik vond het podium fantastisch en heb eigenlijk toen pas echt ontdekt dat ik zingen het allerfijnst vond.

Na mijn studie tot logopediste ben ik zang gaan studeren aan hogeschool Artez. Hier ontdekte ik de Jazz en het zingen in bands.
In mijn loopbaan als zangeres heb ik in vele bands gezongen. De belangrijkste daarvan was mijn band “Baby Jade Brown”. Waarmee ik 10 jaar funk en soul heb vertolkt waaronder ook eigen werk en het Duo “Starke&Gorter” waarmee ik eigen werk schreef en zong met muzikale partner Kai Starke. Met optredens in het binnen en Buitenland. 

Tijdens mijn studie aan Artez ontdekte ik ook dat ik echt een docent ben.
Ik haal ontzettend veel voldoening uit mensen verder helpen met hun zangdoel. Ik vind het prachtig om mee te maken dat mensen groeien in hun stem en in hun zelfvetrouwen. Te zien dat het iemand even uit de dagelijkse realiteit kan halen.
En nog mooier te zien dat iemand zichzelf overwint door thuis te zingen zonder gène, op het podium tijdens een leerlingen presentatie of bij een optreden in hun eigen band of tijdens een auditie.

Mijn doel is iedereen die het wil helpen bij de ontwikkeling van hun zangplezier, zangtalent. Jou leren je stem gezond en ontspannen te gebruiken en en jou te laten ontdekken waar de kracht van jouw stem ligt. Ik begeleidt je met al mijn aandacht voor jou verhaal naar het podium.

Actrice/ Trainingsactrice

In de laatste jaren ben ik mijn loopbaan als actrice aan het exploreren.
In imiddels heb ik het eerste jaar van De Nederlandse Acteursschool afgerond en heb ik daar in een mooie productie van Woody Allen ” Death” verschillende rollen mogen vertolken.
Ook werk ik aan mijn film acteer skills door lessen te volgen bij Nina Jillesen.
Daarnaast heb ik als  lead  in een aantal mooie commercials gespeeld en werk ik inmiddels regelmatig als trainingsactrice door het hele land. Ook speel ik in bedrijfsfilms.

Presantatiecoach

Daarnaast werk ik al een aantal jaar als presentatie coach. Het vertellen van een verhaal of het presenteren van een idee of onderzoek is voor veel mensen spannend. Naast het goed duidelijk krijgen van je boodschap, is op het podium staan voor publiek vaak een hele nieuwe ervaring. Ik coach mensen die hun presentatie tot een succes willen maken. Ik geef zelf al vele jaren workshops en presenteer mijn verhaal met plezier en passie. Uit deze ervaring put ik wanneer ik mensen coach om hetzelfde te doen.

Kijken en Luisteren

Starke&Gorter

 

Through longstanding collaboration on stage and beyond Starke&Gorter brilliantly fuse influences of Jazz, Soul, Afro and Pop in unique compositions. The duo’s distinctive sound carries on in original arrangements which capture the soul of each song and lure listeners into their stories.

Starke&Gorter never fail to impress with their stunning, often unpredictable stage performance. Combined through improvisation, Hesters fascinating voice and presence and Kai’s versatile guitar playing repeatedly mesmerize the audience.