Hesters Vocals
Workshops en cusrussen

Cursus: Jouw Pop Sound

Cursus: Vocal Jazz Impro

Ben jij dol op popmuziek? Wil je opzoek naar jouw eigen popsound?
In de popmuziek vind je veel verschillende zang stromingen. Denk aan de singer songwriter, Dancemuziek zang of vrolijke bubblegum pop en nog veel, veel meer. Niet altijd even makkelijk dus om uit te vinden waar jouw eigen stem het beste in past. Tijdens deze cursus onderzoeken we welke popsound past bij jouw stem en beleving van popmuziek. We starten vanuit de zangtechniek. Hoe creëer je de verschillende popsounds nu eigenlijk echt. Aan de hand van verschillende songs gaan we de sounds analyseren en reproduceren om zo precies te leren hoe jij dat met jouw eigen stem doet.

Daarna ga je onderzoeken wat jij wil en wat bij jouw past.
Je zingt veel voor elkaar zodat je naast de sounds ook kan werken aan de interpretatie van een popsong. In de loop van de cursus breng je zelf popsongs in waaraan je wil werken.

Groepsgrote: minimaal 4 tot maximaal 6 deelnemers.
Op deze manier krijg je in de 1,5 uur veel individuele aandacht.
Start donderdag 22 september 2022,
10-wekelijkse lessen 20:30 tot 22:00
Kosten: € 250.-

Jazz. Daar ligt mijn hart. Ik zing al 20 jaar met veel plezier Jazz, voornamelijk in de improvisatie is waar ik mij als een vis in het water voel. In deze cursus gaan we werken aan jouw jazz improvisatie skills. Vanuit de muziek naar de improvisatie.
We onderzoeken in een jazz standerd wat het muzikale materiaal is waarmee je kan werken om tot een mooi geïmproviseerd verhaal te komen. Wat zijn akkoordschema’s eigenlijk en welke toonladders kan je gebruiken. Hoe creëer je een duidelijk concept.

Jazz is durf!!!  Durf de grenzen op te zoeken en durf op je bek te gaan. Pardon my French. Het onderzoek is fouten durven maken om de grenzen te verkennen. Zowel in melodie als in de timing. Deze cursus is voor mensen met jazz ervaring.

 

Groepsgrote: minimaal 4 maximaal 6 deelnemers.
Op deze manier krijg je veel individuele aandacht.
Start donderdag 22 september 10:30 tot 12:00
10-wekelijkse lessen
Kosten €250,-

Workshops

Workshop op Maat

Workshops
Hesters vocals organiseert elk seizoen verschillende workshops. In 2,5 tot 3 uur tijd krijg je een boost in een zang onderwerp. De groepen zijn klein waardoor je veel individuele aandacht krijgt. Hierboven vind je de meest actuele workshops waar jij je op in kan schrijven.

kleine groepen veel aandacht…
De Cursussen van Hesters Vocals zijn altijd in kleine groepen van 4 personen. Hierdoor kom je echt toe aan jouw vraag en kan je leren van anderen in de groep. Het cursusaanbod vanaf september 2022 . Bekijk hieronder het aanbod.

Hesters Vocals maakt workshops op maat voor bedrijven en particulieren. Zingen is een enerverende manier om samen te komen. In een koor luister je naar elkaar en stem je op elkaar af om tot een prachtig klinkend resultaat te komen. Afgewisseld met fijne Energizers en fysieke oefeningen geven de zangworkshops van Hesters Vocals plezier, energie en inspiratie aan de dag.

Ook voor koren maakt Hesters vocals workshops op maat met onderwerpen als zangtechniek, de koorklank en presentatie vormen.

Neem voor de mogelijkheden, contact op met Hesters Vocals.

ervaringen