Workshops

Het is mogelijk bij Hesters Vocals een workshop te boeken. Voor bedrijfsdoeleinden
en particuliere doeleinden. Denk aan teambuilding, presentatie verbetering of een vrijgezellendag.

 

 • Zingen als teambuilding !!!
  Muziek is een taal die ieder mens kan spreken en begrijpen. Het brengt mensen samen en geeft mensen plezier. Een workshop samen zingen is voor bedrijven een goede manier van teambuilding. Samen een canon zingen of een bekend muziekstuk (pop, kerstliederen, levenslied) brengt mensen op hetzelfde niveau en geeft ruimte voor creativiteit op de werkplek.
 • Workshop Gospelkoor.
  Tijdens deze workshop ervaar je het zingen in een gospel koor.
 • Workshop zangimprovisatie
  In deze workshop staan creativiteit en durf bovenaan. Verschillende vormen van improviseren met de zangstem komen aan bod. Zoals circulsong, jazz en bleus improvisatie en instant composing.
 • Workshop podiumpresentatie
  Heb je een belangrijke presentatie of een optreden? Hoe hou je dan je zenuwen in bedwang en hoe trek je de aandacht die je nodig hebt? Voor een publiek staan is voor veel mensen vaak beangstigend en zorgt voor onzekerheid. Met deze workshop leer je je energie en je stem richten en je plezier voorop te stellen. Aanrader voor Bedrijven en koren !!!
 • Zang en beweging voor kinderen !!!
  Samen zingen en bewegen op school is een leuke extra activiteit naast het normale schoolcurriculum. Door te zingen en te bewegen, leren kinderen op een speelse manier beter coördineren en concentreren. Een cursus van zes weken met aan het eind een presentatie voor andere kinderen en ouders, geeft kinderen een trots gevoel waarbij zijzelf even in het middelpunt kunnen staan. Kinderen kunnen hun creativiteit de ruimte geven.

Alle workshops kunnen op maat worden gemaakt op locatie voor bedrijven, koren, scholen en particulieren.  

Voor meer informatie over een workshop neem contact op met HestersVocals.