Trainingsacteren

Acteren is leren!!!

Iedereen heeft in zijn dagelijks leven gesprekken of gesprekssituaties waar die tegen aanloopt.

Als trainingsactrice ben ik die persoon waar jij een gesprek mee wil voeren.
Door het verwachte gedrag van deze persoon, in real time, aan te bieden kan jij hiermee oefenen.
Ik houd je een spiegel voor, zet je in je kracht, leg je valkuilen bloot, laat je grenzen stellen of laat je groeien tot de leider die je bent.

Hoe fijn is het als je kan oefenen voordat je het echte gesprek aangaat. Dit maakt dat jij met meer vertrouwen, meer inzicht en meer skill het echte gesprek ingaat.

Ik werk in, assessment gesprekken, feedback gesprekken, lsd, conflictgesprekken feedback in en uit de rol, frustratie agressie en instrumentele agressie. En veel verschillende werkvormen als bijvoorbeeld de inspring methode, carrousel en hoefijzer.

Naast mijn passie voor zang heb ik in de afgelopen jaren ook uitgevonden dat spel nog een passie is van mij.
Ik ondervond dit al in mijn ervaring als regisseuse en in cursussen improvisatie en spel.
Ik sta inmiddels ingeschreven bij verschillende castingbureaus en heb al een aantal mooie commercial mogen doen.

Na dit alles heb ik de grote stap gewaagd en ben een opleiding tot trainingsactrice gaan volgen bij Hebbes Academy.
Dit heeft mijn passie voor dit vak alleen maar vergroot.
Ik zie dit als een mooie aanvulling van mijn onderneming “Hesters Vocals “waarin ik door middel van de kunstvakken spel en zang mensen verder kan helpen in hun ontwikkeling.
Het combineert het beste van twee werelden. Podiumkunst en coaching van persoonlijke groei.

Ervaringen met Hester

Iris Mos docent
hogeschool Rotterdam

Hester is onlangs betrokken geweest bij het afnemen van assessments voor de module zakelijke gespreksvoering binnen de opleiding Facility Management Rotterdam. In de module worden studenten uitgedaagd om in een conflictgesprek met tegenspeel(st)er tot een passende oplossing te komen. Hester speelde een realistische geëmotioneerde werknemer. Hester weet studenten enerzijds op zijn/haar gemak te stellen, anderzijds in haar rol als geëmotioneerde werknemer te blijven. Ik heb de samenwerking met Hester als zeer erg prettig ervaren.

Ellen Huisman
Docent hogeschool Rotterdam

Met Hester als trainingsacteur heb ik een professionele toetsing kunnen afnemen op de Hogeschool Rotterdam. Hester is betrouwbaar en prettig in omgang. Met haar enthousiasme zet Hester een goede sfeer neer voor onze studenten. Mocht je op zoek zijn naar een acteur, die sociaal vaardig, laagdrempelig en creatief is, ben je bij Hester aan het goede adres!

Boek mij voor een Training!

Je kan mij direct boeken voor een klus of via verschillende websites en bureaus waar ik sta ingeschreven. Voor een directe boeking vraag een offerte aan.
Via de contact pagina

Andere site waar je mij kan vinden:
trainingsacteursgezocht.nl